سفارش تبلیغ
ثبت دامنه و میزبان هاست ایران
تعداد ترجمه دو سری

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا

 

  1.    اصل پاسپورت جدید و قدیم. ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 2 سال باشد ، 
         در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد (
  2.  کپی از تمام صفحات 40صفحه پاسپورت های قدیم و جدید بر روی کاغذ A4 بدون منگنه .
  3.    6قطعه عکس پاسپورتی. ( 3*4 زمینه روشن (
  4.   کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  5.  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  6.   سند ازدواج.
  7.  پرینت گردش 3 الی 6 ماه حساب بانکی  و تمکن مالی حساب بانکی قوی
        به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.
  8.  کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  9.  قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ...
  10. گواهی تحصیلی فرزندان
  11. گواهی عدم سوء پیشینه به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه .
  12.  گواهی پزشکی سلامت جسمانی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

  13.  فرم درخواست ویزای امضاء شده تایپ D .

 

تذکر: مدارک مربوط به اقامت اسپانیا باید به زبان اسپانیایی ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه ترجمه شود.

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

آدرس : تجریش  میدان قدس- جنب شهرداری منطقه 1 بن بست مهنا 1 پلاک 3 طبقه د.وم واحد6

تلفن 26850553-26850546   www.nasrjavid.ir  www.nasrjavid.com






تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 96/8/17 | 2:30 عصر | نویسنده : | نظرات ()

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا


 

  1. اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل7 ماه از طول مدت در خواستی ، پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد.)
  2. کپی از صفحه اول  وصفحات ویزادار و مهردار پاسپورت های جدید و قدیم بر روی کاغذ A4 بدون منگنه.
  3. 4 قطعه عکس پاسپورتی (4*3 زمینه روشن).
  4. کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  5. کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه مهر قوه قضاییه.
  6. شرح مختصری از زمینه ، شغل وسوابق فعالیت فرد به زبان انگلیسی (رزومه).
  7. روزنامه رسمی، یا جواز کسب ، یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  8. سابقه بیمه و یا قرارداد شرکتی به همراه ترجمه رسمی.
  9. گواهی تحصیلی برای شخص متقاضی و یا فرزندان.
  10. پرینت ریز گردش سه الی شش    ماه حساب بانکی با مانده­ی قوی(مثال: 100 میلیون) ونامه تمکن مالی (هر دو آنها الزامیست) به زبان انگلیسی و با درج تاریخ افتتاح حساب و مانده حساب.
  11. کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  12. گواهی عدم سوءپیشینه.
  13. گواهی پزشکی تمام اعضا خانواده.
  14. فرم در خواست ویزای امضاء شده.
  15. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

 

یا روی عکس کلیک فرمایید





تاریخ : یادداشت ثابت - جمعه 96/8/6 | 5:3 عصر | نویسنده : | نظرات ()

آدرس: تهران، تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه دوم ، واحد 6

9821-26850546+
9821-26850553+
98912-6468703+
آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira






تاریخ : شنبه 96/5/14 | 12:0 عصر | نویسنده : | نظرات ()
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • حرم 72